AFTERBURN

Home / Wat doen we / Afterburn

WAT IS AFTERBURN

Wat is Afterburn Workout?

Een gevarieerde interval workout in groep onder leiding van een personal trainer waarbij lopen of fietsen gecombineerd worden met krachttraining. Je verbrandt niet alleen tijdens de workout 400 tot 1000 kcal, maar je creëert ook tot 36 u na de les een verhoogde ‘afterburn‘.

Wat is het Afterburn Effect?
Het afterburn effect is een verhoogd metabolisme door EPOC (Excess Post-exercise Oxygen Consumption). Na een training herstelt het lichaam zich. De hoeveelheid glycogeen in de vermoeide spieren wordt weer aangevuld, het melkzuurniveau herstelt zich en de hartslag en lichaamstemperatuur zakken opnieuw. EPOC bepaalt de hoeveelheid calorieën die je na een training extra verbrandt om het lichaam weer in de normale status te brengen. Deze extra verbranding noemen we het Afterburn Effect. Onze personal trainers motiveren je om minstens 15 min. boven 80 % van je maximale hartslag te trainen voor een verhoogd EPOC effect en dus een verhoogde ‘Afterburn‘. Omdat je een hartslagmeter draagt, kan zowel de personal trainer als jijzelf tijdens de workout je persoonlijke resultaten continu volgen op een scherm en blijf je binnen je eigen mogelijkheden en tempo!.

Welk resultaat mag ik verwachten?
Naast het extra calorieverbruik door het afterburneffect krijg je natuurlijk ook een betere algemene conditie, meer uithouding en sterkere spieren. Bovendien zorgt de workout voor een directe en niet te onderschatten mentale ontspanning.


Bekijk hier het filmpje met één van onze grootste fans: VTM nieuwsanker Cathérine Moerkerke:

 

  • Uniek concept in België

  • Groepstraining met personal trainer en hartslagmeting.

  • Training op maat volgens je eigen tempo en mogelijkheden

Probeer Afterburn
Service 1
Afterburn Benefit
Logo

VOORDELEN

  • Gevarieerde training onder begeleiding van een personal trainer
  • Je oefent in een groep maar op je eigen tempo
  • Heel leuk. De tijd vliegt
  • Je hebt snel resultaat: betere algemene conditie, sterkere spieren en mentale ontspanning
  • Je blijft tot 36 uur na de training calorieën verbranden
  • Geschikt voor iedereen

START NU!

Je eerste keer? Wij staan vol enthousiasme klaar om je te ontvangen. Kom voor je eerste Afterburn workout minstens 20 minuten vooraf naar de club zodat we je van alle informatie en benodigdheden kunnen voorzien. Iedereen, ongeacht zijn/haar fitnessniveau, kan deelnemen aan Afterburn. De workout (van 60 of 45 minuten) gebeurt op muziek en in groep, maar je traint op je eigen haalbaar niveau. Je wordt persoonlijk in de groep begeleid door de personal trainer.

Koop je proefsessie nu.  Deze wordt terugbetaald indien je lid wordt.

Proefsessie

CONTACT

AFTERBURN

Voor informatie over de prijzen registreer je via "webshop & prijzen"

Your message has been successfully submitted.
We will contact you soon.

Please check captcha.