Afterburn Lochristi

De leukste en meest effectieve full body workout met hartslagmeting

Boek nu je proefsessie

Waarom Afterburn?

Heb je na een dag aan je bureau nood aan wat actie? Of ben je verzot op sport en klaar voor een nieuwe challenge?

Bij Afterburn verlies je niet alleen calorieën tijdens, maar ook tot 36 uur na je workout. Of je nu aan je conditie wil werken, spiermassa wil opbouwen, of gewoon in beweging wil blijven; onze gecertifieerde trainers springen bij waar gewenst. Maar het is vooral heel erg leuk en de tijd vliegt voorbij!

Gratis testen?

Hebben we al gezegd dat onze workouts geschikt zijn voor jong & oud, met of zonder onderbouwde conditie? Indien je toch nog twijfelt om mee te doen, kun je de proef op de som nemen met een gratis tryout.

Boek je proefsessie

Verleg je grenzen

Heeft de proefsessie jouw ogen geopend of ben jij alvast helemaal overtuigd? Word dan snel lid en ga voor de full-body uitdaging!

Lid worden!

Try it and become an addict

Uniek in België, en wat blijkt één van de meest efficiënte en vooral leukste workouts te zijn: Afterburn. De afwisseling tussen cardio- en krachttraining verzekert een full-body uitdaging en positieve impact op het mentale welzijn, met bewezen effect!

MEER WETEN

Wat leden zeggen

Lessenrooster

loader
Time Monday 15/07 Tuesday 16/07 Wednesday 17/07 Thursday 18/07 Friday 19/07 Saturday 20/07 Sunday 21/07
09:00 AM Afterburn LO Afterburn LO Afterburn LO Afterburn LO
10:00 AM Afterburn LO
12:30 PM Afterburn LO
18:00 PM Afterburn LO Afterburn LO
19:00 PM Afterburn LO Afterburn LO

Afterburn: Een unieke, complete maar vooral zeer leuke workout!  Dit heb je nog nooit gedaan! Je verbrandt niet enkel calorieën tijdens de les maar ook er na. Tot zelfs meer dan 36 uur na je workout. Dé vetverbrander bij uitstek! Maar vooral: de tijd vliegt voorbij!  Ben je intussen uit vorm?  Geen nood!  Je kan perfect je eigen tempo instellen op de loopband.  Je kan ook wandelen.  Bij het krachtgedeelte neem je lichte of geen gewichtjes en rust wat langer tussen de oefeningen door.  Voor je het weet ben je weer helemaal tip top in vorm!  

FAQ

1. Zoek de apps in Google Play of de App Store.
2. Download eerst de Polar Flow en maak een makkelijk te onthouden paswoord.
3. Download de Polar Beat en meld je aan met je Polar Flow account.
4. Ga in de Polar Beat naar instellingen en klik op 'HF-sensor' om je hartslagmeter te koppelen.  Als je hem nog niet hebt of het lukt niet dan doen wij het voor je.
5. Log met je paswoord van de Polar Flow éénmalig in op ons systeem in de club.
6. Alle volgende keren word je automatisch opgepikt door het systeem en hoef je enkel de hr meter aan te hebben.

Je hebt altijd onbeperkt toegang tot de club in Sint Denijs Westrem met gelijk welke beurtenkaart of abonnement.  Met een Afterburnbeurtenkaart is de club vrij te gebruiken voor en na de afterburn les (dit is inclusief bij de geboekte afterburnles). Maar ook los daarvan kan je vrij de club gebruiken wanneer het je uitkomt binnen de openingsuren.  In dat geval wordt wel een beurt in rekening gebracht.

In de club in Lochristi kan je op dezelfde manier tussen de lessen door vrij gebruik maken van de accommodatie maar enkel indien je een Afterburn beurtenkaart of abonnement hebt.  Doorgaans is dit van maandag tot en met donderdag tussen 10u30 en 17u30. Maar dit kan dus variëren in functie van de lessen. Geef best een seintje vooraf.

1. Ga naar flow.polar.com en meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord.
2. Klik op het pijltje naast je profielfoto en ga naar instellingen.
3. Selecteer daarna  'privacy' en scroll naar beneden op de pagina.
4. Naast 'Informatie van Polar Club' kan je: 'Fitnessclubs kunnen mijn Polar Club-sessieoverzichten naar mij verzenden via e-mail' aanvinken.
5. Je zal nu steeds een verslag in je mailbox krijgen na elke Afterburnworkout.

Installeer in 1,2,3 onze gratis app!

1. Zoek ‘MyClubPlanner'
2. Vul in als club: Afterburn
3. Log in met je e-mailadres en wachtwoord

Heb je geen login gegevens?  Maak dan zeker GEEN NIEUWE REGISTRATIE aan maar klik op 'geen wachtwoord en wachtwoord vergeten' en vul je e-mailadres in.  Check je mails en ga verder met de procedure.

Je vindt de QR code om in te checken helmaal onderaan.

Met de app kan je verder ook

- lessen reserveren

- je eigen profiel bekijken en je beurtenkaart of abonnement checken

- het lesrooster raadplegen

- lessen vinden op ons You Tube kanaal

- aankopen doen via de webshop 

Uiteraard en allemaal gloednieuw!

Comfortabele kledij, goede sportschoenen en … veel water. Je kan dit ter plaatse kopen, maar je mag natuurlijk ook je eigen drank meebrengen.

Nee, de Afterburn training is alleen om je in vorm te krijgen. Iedereen ongeacht zijn fitnessniveau kan meedoen. Maar ook de getrainde sporter zal zijn energie meer dan kwijt kunnen en nog sportiever worden. Afterburn is voor iedereen! Waar wacht je nog op? Als je nog twijfelt, kun je een afspraak maken met een van hen...

“Een kennis liet me weten dat er een nieuw sportconcept bestond: ‘Afterburn’ een combinatie van cardio-en krachttraining. Ik kan toch evengoed mijn toertjes blijven lopen en af en toe op de fiets springen? Ik was ervan overtuigd dat zo’n combinatie geen meerwaarde hoefde te bieden, tot ik het effectief probeerde. Wie gevoelig is voor verslavingen is bij deze wel gewaarschuwd! I’m an Afterburn Addict!”

Wat is Afterburn?

Een gevarieerde interval workout in groep onder leiding van een personal trainer waarbij lopen of fietsen gecombineerd worden met krachttraining. Je verbrandt niet alleen tijdens de workout 400 tot 1000 kcal, maar je creëert ook tot 36 u na de les een verhoogde ‘afterburn‘.

Probeer Afterburn en ervaar het zelf!

Tijdelijke onderbreking door vakantie of ziekte: vanaf een vooraf aangekondigde(*) afwezigheid van 1 maand kan het abonnement met de helft van de verloren periode worden verlengd.  Indien je maandelijks betaalt blijft je abonnement doorlopen tijdens je afwezigheid.  Bij terugkomst wordt slechts de helft geïnd gedurende een gelijke periode als je afwezigheid.  Bij een jaarkaart of een beurtenkaart wordt je kaart verlengd voor de helft van de periode van afwezigheid.  (*) Aankondigingen NA de periode van afwezigheid komen niet in aanmerking voor een compensatie. Afwezigheden korter dan 1 maand komen niet in aanmerking.  Ook Budget beurtenkaarten komen niet in aanmerking voor verlenging ongeacht de reden.  Aanvragen doe je best per mail naar info@aftterburn.be.

Opzegging: Jaarkaarten en beurtenkaarten kunnen niet opgezegd, noch terugbetaald worden.  Deze stoppen vanzelf op de vervaldatum of wanneer alle beurten zijn opgebruikt.  (Wordt niet stilzwijgend vernieuwd.)  Indien werd gekozen voor een abonnement van onbepaalde duur met maandelijkse opzeg dan kan die maandelijks opgezegd worden uiterlijk tot de dag voor de nieuwe maand begint.  Indien werd gekozen voor een overeenkomst van onbepaalde duur met een minimum looptijd van 1 jaar dan kan de overeenkomst ten vroegste worden opgezegd in de loop van de 12de maand.  Na 12 maanden kan het maandelijks worden opgezegd. Dit doe je best per mail naar info@afterburn.be.

ARE YOU READY TO GO?!

Boek nu je proefsessie